Schilderwerk

Bent u op zoek naar een schilder in de regio Woerden, voor uw binnen- en buitenschilderwerk?
Dan bent u bij Schildersbedrijf Hoek aan het juiste adres!

Schilder inhuren?

Als erkend schildersbedrijf verzorgen wij al het binnen- en buitenschilderwerk voor zowel particulieren als zakelijke klanten, aannemers, corporaties, VvE’s en overheden in de regio Woerden. Denk hierbij aan het schilderen van (nieuwbouw) woningen, bedrijfspanden, appartementen en complete woonwijken. Ons team bestaat uit professionele, gediplomeerde en VCA-gecertificeerde specialisten. Wij leveren altijd een perfect eindresultaat, met aandacht voor detail en kwaliteit. Om de duurzaamheid van het schilderwerk te garanderen werken wij enkel met verf en materialen van Sikkens en Sigma. Daarnaast werken we met Eric Kuster, Farrow & Ball, Little Green en Pure & Original om een esthetische afwerking te garanderen.

Schildersbedrijf Hoek Inhuren

Soorten schilderwerk

Schildersbedrijf Hoek Buiten schilderen

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk beschermt uw pand of woning tegen weersomstandigheden en slijtage, wat zorgt voor lagere onderhoudskosten. Om de buitenkant van uw woning goed te onderhouden, is het verstandig om het schilderwerk regelmatig te laten beoordelen. Daarom bieden wij onderhoudsplannen aan, waarmee u de komende jaren verzekerd bent van prachtig buiten schilderwerk. Heeft u interesse in het schilderen van uw pand of wilt u meer informatie over een onderhoudsplan voor uw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Schildersbedrijf Hoek Binnen schilderen

Binnenschilderwerk

Schildersbedrijf Hoek is gespecialiseerd in het uitvoeren van binnenschilderwerk van muren, plafonds, kozijnen en deuren. Naast diverse saus- en schilderwerkzaamheden, bieden wij ook stucwerk en het plakken van renovlies en ander behang aan. Om een perfect, langdurig resultaat te garanderen werken wij alleen met de beste materialen en technieken. Heeft u interesse in het schilderen van uw woning, bedrijfspand of kantoor? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een van onze diensten of wilt u meer informatie over een onderhoudsplan voor uw woning?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Binnen 60 seconden geregeld!

Schildersbedrijf Hoek Offerte

Aanvraag

Op uw verzoek komen wij langs om persoonlijk kennis te maken, uw woning of zakelijk onroerend goed te inspecteren en uw wensen te bespreken. Wij denken graag met u mee en voorzien u geheel vrijblijvend van kennis en advies.

Schildersbedrijf Hoek Aan de slag

Uitvoering

Na de opname sturen wij u een offerte toe waarin uw wensen, de uitvoering, de materialen en een kostenoverzicht staan, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Schildersbedrijf Hoek

Oplevering

Wanneer een strakke planning van belang is denken wij uiteraard met u mee. Voor onze werkzaamheden gebruiken wij alleen producten van hoogstaande kwaliteit voor een langdurig resultaat.

Wij werken met