Over ons

Schildersbedrijf Hoek is al ruim een kwart eeuw een begrip in de regio Woerden. Het schildersbedrijf is gespecialiseerd in schilder-, onderhoud- en renovatiewerk voor zowel particuliere als zakelijke klanten, aannemers, corporaties, VvE’s en overheden. De projecten variëren van particuliere woningen tot bedrijfspanden en complete woonwijken.

Geschiedenis

Schildersbedrijf Hoek werd in 1989 opgericht en is sindsdien een begrip in de regio Woerden. Het team van Schildersbedrijf Hoek bestaat uit ervaren vakmannen met een passie voor alle soorten schilder-, onderhoud- en renovatiewerk. Schildersbedrijf Hoek staat voor kwaliteit en werkt daarom enkel met materialen en producten van hoge kwaliteit, voor een langdurig resultaat.

Schildersbedrijf Hoek Geschiedenis

Waarom
Schildersbedrijf Hoek?

Met ruim 34 jaar ervaring in niet alleen schilderwerkzaamheden, maar ook totaal afbouw en stucwerkzaamheden, gaan wij altijd professioneel en vakkundig te werk. Wij zijn een erkend schildersbedrijf en lid van ‘Betere Schilder’. Deze branche organisatie waarborgt de kwaliteit van ons werk. Daarnaast zijn al onze medewerkers VCA-gecertificeerd en opgeleid door een erkend leerbedrijf.

Wilt u meer weten over wat Schildersbedrijf Hoek voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Schildersbedrijf Hoek Geschiedenis